Om Bo i Lofoten

Bo i Lofoten er en regional paraply som består av en rekke ulike prosjekter. Bo i Lofoten dekker alle kommunene i Lofoten: Vågan, Vestvågøy, Flakstad, Moskenes, Værøy og Røst. Prosjektet drives av Lofoten Matpark, og prosjektleder Ørjan Arntzen har kontor i Lofoten Matparks kontorer ved Storeidøya. Prosjektet ble tidligere drevet i Lofotrådet, men ble vinteren 2015 overført til Lofoten Matpark.

Prosjektet arbeider med kompetanse, tilflytting og informasjon. Vi utvikler delprosjekter innenfor paraplyen Bo i Lofoten, og samarbeider med andre aktører innenfor og utenfor Lofoten. Våre prosjekter har alltid i seg disse dimensjonene:

  • Tilflytting
  • Nettverksfokus
  • Kompetanse
  • Informasjon
Illustrasjonsfoto

Ungdomsprosjektet i m

Prosjektleder
Prosjektleder Ørjan Arntzen jobber i full stillingsprosent, og har ansvaret for prosjektets daglige drift og finansiering

Ørjan har en masterutdannelse i Kulturstudier, og har skrevet masteroppgave om opprettelsen av nye studier ved Høgskolen i Bodø. Ørjan har tidligere arbeidet med utdanningspolitikk i flere lokale og nasjonale organisasjoner. Han har blant annet vært leder for Studentorganisasjonen i Bodø, fag- og forskningsansvarlig ved Studentenes Landsforbund og nestleder i Norsk studentorganisasjon. Ørjan er opprinnelig fra Napp i Flakstad.

Prosjektleder

Prosjektleder Ørjan Arntzen i svevet.